Jouni Kangasniemi Homepage

Etusivu » Uncategorized » Muista äänestää!

Muista äänestää!

Tänään on hyvä päivä äänestää. Vain äänestämällä voit vaikuttaa. Demokratiaan kuuluu, että päätöksiä tehdään valtuuston voimasuhteiden mukaisesti. Voit osaltasi vaikuttaa siihen, että asioista keskustellaan niiden oikeilla nimillä ja oikeilla argumenteilla.

Vantaalla ei ole varaa yhden asian ajajille. Tarvitaan kokonaisnäkemystä Vantaan huomisesta. Pääkaupunkiseudulla ei voida jatkaa kukin eri taholla, erilaisia päätöksiä tekevinä osa-alueina. Vantaalaisten asioiden lisäksi tarvitaan vastuuta myös koko pääkaupunkiseudun hyvinvoinnista.

Liikkumista ei pidä rajoittaa tietulleilla tai toimimattomilla, vain yhden kaupungin näköisillä linjayhteyksillä. Vastuu liikenneverkoston toimivuudesta on kaikilla pääkaupunkiseudun kunnilla yhteisesti.

Vantaalla tarvitaan jatkossakin työtä ja työllistäviä yrityksiä. Vantaan kaupunki voi omilla toimillaan tarjota edellytyksiä yrittämiselle ja laajemmalle elinkeinotoiminnalle. Ei kuitenkaan niin, että siirrämme yrittämiseen kuuluvia perusinvestointeja kaupungin maksettavaksi. Investointeja on toki edelleen tehtävä, mutta jatkossa  harkiten, ja kohteissa, jotka tuottavat myös nopeasti tuloksia.

Lapsista ja nuorista on pidettävä huolta. Osa nyt tehdyistä ’vääristä’ säästöpäätöksistä voidaan korjata vastuullisilla päätöksillä uuden valtuuston aloittaessa. Katsotaan tässäkin asiassa vielä kokonaisuutta uudelleen. Vantaalla kuluu kohtuuttoman paljon varoja korjaaviin toimiin, vaikka suunnan pitäisi olla ennaltaehkäisevissä toimissa. Annetaan nuorille hyvät eväät elämään. Koulun tehtävänä on kasvattaa vastuullisia kuntalaisia ja tarjota innostava oppimisympäristö.

Numerosta 135 löytyy tietoa, taitoa, kokemusta ja uskallusta rohkeisiinkin päätöksiin.

Kiitos aktiivisuudestasi!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: